1. Nombre de la Asignatura | 2. Nivel de formación | 3. Clave de la Asignatura |
Cocina Creativa | Licenciatura | CU200 |
4. Prerrequisitos | 5. Area de Formación | 6. Departamento |
Pre | Optativa abierta | Departamento de Turismo, Recreación y Servicio |
7. Academia | 8. Modalidad | 9. Tipo de Asignatura |
Gestión Gastronómica | Presencial | Curso-Taller |
10. Carga Horaria | |||
Teoría | Práctica | Total | Créditos |
40 | 40 | 80 | 8 |
12. Trayectoria de la asignatura |
13. Presentación | |
|
14.- Objetivos del programa |
Objetivo General |
Aim: To use learned techniques and trends to develop a
personal gastronomic portfolio. |
15.-Contenido | |
Contenido temático | |
Unit 1. Gastronomic
core Unit 2.
Handling food Unit 3. Trends
in gastronomy Unit 4. The
esthetic of the dish |
|
Contenido desarrollado | |
|
16. Actividades Prácticas |
Practices through visits to gastronomic centers to check facilities and services. Attend workshops, talks, conferences and forums Professional practices (minimum hours according to what is established in the institution) |
17.- Metodología |
This program is
based on the educational model based on competencies, where learning focuses in
the student who develop skills like: analyze, describe, explain and cooperate. |
18.- Evaluación |
20%
Professional practices 20% Class
practices 20% Portfolio 20% Attendance
and homework |
19.- Bibliografía |
Otros materiales |
20.- Perfil del profesor |
Degree in Gastronomy, Tourism or related. Professional experience in the area. Master the subject. Ability to apply fair criteria in evaluations. Teaching experience. |
21.- Nombre de los profesores que imparten la materia |
22.- Lugar y fecha de su aprobación |
This program
was approved in the city of Zapopan, Jalisco. December, 2016 Academia de
Gestión de Servicios Turísticos Participants in
the preparation of the program: Pérez Reyes
Geraldina Codigo 9518851 Garcia Lorena Codigo |
23.- Instancias que aprobaron el programa |
Colegio Departamental, Academia de Lenguas, Academia
de Gestión Gastronómica |
24.- Archivo (Documento Firmado) |
04 COCINA CREATIVA (1).pdf |